No preview of some images / url displayed wrong #311

Closed
by meaz opened 3 years ago · 6 comments
meaz commented 3 years ago (Migrated from github.com)
Owner

General information

  • Version: 2.1.5
  • Device: Samsung Galaxy S4 mini
  • Android Version: LineageOS 15.1

Steps to reproduce

Open a muc

Expected result

See all the photos sent by participants

Actual result

Some photos are not visible: instead, the participants messages contain the url to the photos.
These url are sometime wrong in Pix-Art: for example, https://myserver/upload/IMG-58473.jpg becomes https://myserver/upload/img-58473.jpg (IMG -> img). Another example: https://myserver/upload/uLx3TzMDQb-p810Qtaz9BQ.jpg became https://myserver/upload/ulx3tzmdqb-p810qtaz9bq.jpg in Pix-Art
If I open the same MUC with Conversations, I do see the images, and if I check (still in Conversations) the url of the images that were not visible in Pix-Art, I do get the right url https://myserver/upload/IMG-58473.jpg

#### General information * **Version:** 2.1.5 * **Device:** Samsung Galaxy S4 mini * **Android Version:** LineageOS 15.1 #### Steps to reproduce Open a muc #### Expected result See all the photos sent by participants #### Actual result Some photos are not visible: instead, the participants messages contain the url to the photos. These url are sometime wrong in Pix-Art: for example, `https://myserver/upload/IMG-58473.jpg` becomes `https://myserver/upload/img-58473.jpg` (IMG -> img). Another example: `https://myserver/upload/uLx3TzMDQb-p810Qtaz9BQ.jpg` became `https://myserver/upload/ulx3tzmdqb-p810qtaz9bq.jpg` in Pix-Art If I open the same MUC with Conversations, I do see the images, and if I check (still in Conversations) the url of the images that were not visible in Pix-Art, I do get the right url `https://myserver/upload/IMG-58473.jpg`
kriztan commented 3 years ago (Migrated from github.com)
Owner

Please check your version, in 2.1.5 everything was fine, just the 2.2.0 beta from 9th February has faulty links

Please check your version, in 2.1.5 everything was fine, just the 2.2.0 beta from 9th February has faulty links
meaz commented 3 years ago (Migrated from github.com)
Poster
Owner

Right, I have the 2.2.0 beta (2019-02-09) version... I just tested the 2.2.0 beta (2019-02-10) version, it seems to work. Sorry for my mistake.

Right, I have the 2.2.0 beta (2019-02-09) version... I just tested the 2.2.0 beta (2019-02-10) version, it seems to work. Sorry for my mistake.
kriztan commented 3 years ago (Migrated from github.com)
Owner

Thanks for your feedback, closing this.

Thanks for your feedback, closing this.
Owner
https://github.com/kriztan/Pix-Art-Messenger/issues/311#issuecomment-668293191
kriztan reopened this issue 2 years ago
Collaborator

@kriztan is this issue still persistent?

@kriztan is this issue still persistent?
Echolon added the
Bug
label 1 year ago
kriztan added the
Priority
label 12 months ago
kriztan added this to the 3.1.0 milestone 4 months ago
Owner

should be fixed...

should be fixed...
kriztan closed this issue 3 months ago
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.