Issue with corners rendering #90

Closed
opened 5 months ago by flipflop133 · 4 comments

I noticed that when you launch Fuzzel, corners are well rendered, but when you start navigating through elements it gets badly rendered like if rendering was applied over the old one without cleaning the previous one.
I attached two screenshots so you can compare the two.
EDIT: just noticed this issue is present on the showcase screenshot on the Fuzzel git home page so I guess you are aware of it and reason is that you don't want to waste ressources in such rendering I guess.

I noticed that when you launch Fuzzel, corners are well rendered, but when you start navigating through elements it gets badly rendered like if rendering was applied over the old one without cleaning the previous one. I attached two screenshots so you can compare the two. EDIT: just noticed this issue is present on the showcase screenshot on the Fuzzel git home page so I guess you are aware of it and reason is that you don't want to waste ressources in such rendering I guess.
Owner

Can you share your fuzzel options?

Can you share your fuzzel options?
dnkl added the
bug
label 5 months ago
Owner

EDIT: just noticed this issue is present on the showcase screenshot on the Fuzzel git home page so I guess you are aware of it and reason is that you don't want to waste ressources in such rendering I guess.

Nope - I don't use rounded corners myself, and was probably busy looking at other details when doing the screenshot...

> EDIT: just noticed this issue is present on the showcase screenshot on the Fuzzel git home page so I guess you are aware of it and reason is that you don't want to waste ressources in such rendering I guess. Nope - I don't use rounded corners myself, and was probably busy looking at other details when doing the screenshot...
Owner

The effect was hard to see against a black/dark background, but once I tested against a white background, it was easy to spot with the default options.

#91 should fix this.

The effect was hard to see against a black/dark background, but once I tested against a white background, it was easy to spot with the default options. https://codeberg.org/dnkl/fuzzel/pulls/91 should fix this.
Poster

Thanks for the quick fix, really appreciate your work!

Thanks for the quick fix, really appreciate your work!
dnkl closed this issue 5 months ago
dnkl referenced this issue from a commit 5 months ago
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.