MI band 4 - Not connecting #1775

Closed
opened 2 years ago by vishnu012 · 4 comments

#Mi band 4 is not connecting

Before reporting a bug, please confirm the following:

  • [*] I have read the wiki, and I didn't find a solution to my problem / an answer to my question.
  • I have searched the issues, and I didn't find a solution to my problem / an answer to my question.
  • If you upload an image or other content, please make sure you have read and understood the github policies and terms of services

I got Gadgetbridge from:

  • [*] F-Droid
  • I built it myself from source code (specify tag / commit)

Your wearable device is:

Mi band 4

Your android version is:

android 9(pie)

Your Gadgetbridge version is:

0.41.0

i did everything exactly as i said on the wiki.after typing the auth key i cannot connect .the log file is attached

#Mi band 4 is not connecting #### Before reporting a bug, please confirm the following: - [*] I have read the [wiki](https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/wiki), and I didn't find a solution to my problem / an answer to my question. - [ ] I have searched the [issues](https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/issues), and I didn't find a solution to my problem / an answer to my question. - [ ] If you upload an image or other content, please make sure you have read and understood the [github policies and terms of services](https://help.github.com/articles/github-terms-of-service/#1-responsibility-for-user-generated-content) ### I got Gadgetbridge from: * [*] F-Droid * [ ] I built it myself from source code (specify tag / commit) #### Your wearable device is: *Mi band 4* #### Your android version is: *android 9(pie)* #### Your Gadgetbridge version is: *0.41.0* i did everything exactly as i said on the wiki.after typing the auth key i cannot connect .the log file is attached
Owner

I see no log

I see no log
vishnu012 closed this issue 2 years ago
Owner

@vishinu012

So did you solve the problem? Or why did you close?

@vishinu012 So did you solve the problem? Or why did you close?
vishnu012 reopened this issue 2 years ago
Poster

@ashimokawa yes i solved the issue . the keyboard app i use is Gboard . using the symbol " x " ( 0x AUTHKEY for pairing ) on the keybord will not connect. i copied that symbol from Wiki and pasted it in the key. then it worked....

@ashimokawa yes i solved the issue . the keyboard app i use is Gboard . **using the symbol " x " ( 0x AUTHKEY for pairing ) on the keybord will not connect**. i copied that symbol from Wiki and pasted it in the key. then it worked....
vishnu012 closed this issue 2 years ago
Owner

This is surreal... thank you for the info, noted in wiki.

This is surreal... thank you for the info, noted in wiki.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
3 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.