#76 Broken link in issue comment (underscore "_" breaks it)

Open
opened 1 year ago by hjacobs · 2 comments
hjacobs commented 1 year ago

See this comment: https://codeberg.org/hjacobs/kube-web-view/issues/21#issuecomment-4503

The Twitter link is broken (I guess because of the underscore “_” in my Twitter name).

I guess there is/should be an upstream Gitea issue for this, but I was too lazy to search right now 😏

See this comment: https://codeberg.org/hjacobs/kube-web-view/issues/21#issuecomment-4503 The Twitter link is broken (I guess because of the underscore "_" in my Twitter name). I guess there is/should be an upstream Gitea issue for this, but I was too lazy to search right now :smirk:
hjacobs changed title from Broken link in comment (underscore "_" breaks it) to Broken link in issue comment (underscore "_" breaks it) 1 year ago
hw added the
gitea-related issue
label 1 year ago
hw commented 9 months ago
Owner

Seems the issue is still pending, could you please check and update the gitea team issue tracker if necessary? (1.10 release candidate is pending)

Seems the issue is still pending, could you please check and update the gitea team issue tracker if necessary? (1.10 release candidate is pending)
6543 commented 1 month ago

think this is fixed with moving to goldmark now?

gitea >= 1.11.x

think this is fixed with moving to goldmark now? gitea >= 1.11.x
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
3 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.